Cabinet stomatolog / dentist Ramnicu Valcea

Cautati un medic stomatolog in Ramnicu Valcea? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

 • numele dentistului sau cabinetului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Ramnicu Valcea
BIODENTIS

Adresa: Str Dacia nr. 11
Website: http://www.biodentis.ro
Telefon: 0756 809 348
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/biodentis.implant


Dr. Anastasiu Virgil

Adresa: Strada Dacia nr. 9, Bl. 14, Sc. B, Ap. 4
Website: https://stomatologiemicroscopicadranastasiu.wordpress.com/
Telefon: 0744 300 493
Email:
Pagina de Facebook:


Clinica Dentara Victoria

Adresa: Str.Stirbei Voda, nr.7
Website: http://www.policlinicavictoria.ro
Telefon: 0350 419 555
Email: officevalcea@policlinicavictoria.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/clinicavictoria.valcea

Cabinetul Ortodontie DR. Muntean

Adresa: Str. Gib Mihaescu Nr 15B, Et 1
Website: http://www.ortodontievalcea.ro
Telefon: 0350 805 122
Email: contact@ortodontievalcea.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Clinica-Ortodontie-Dr-Muntean-206861436085232/?pnref=lhc


Ralu Dent

Adresa: Str. Calea lui Traian Nr.88, Bl S5, Sc C, Ap
Website: http://raludent.3x.ro
Telefon: 0350 808 781
Email:
Pagina de Facebook:


Dr. Adriana Boagiu

Adresa: Str. Calea lui Traian nr. 148, bl 8, sc. D, ap. 1
Website: http://dentistvalcea.ro
Telefon: 0766 40 48 46
Email:
Pagina de Facebook:


Importanța Curățărilor și Consultațiilor Dentare Regulate

O igienă orală excelentă nu afectează numai zâmbetul, ci și sănătatea corpului. Există mai multe probleme de sănătate care sunt afectate direct de igiena orală, inclusiv diabetul, bolile de inimă și accidentul vascular cerebral. Există, de asemenea, o corelație între o stare de sănătate orală bună și o sarcină pe termen lung sănătoasă. Examinările periodice dentare sunt necesare pentru menținerea sănătatea dinților și a gingiilor și pentru multe altele. Iată câteva beneficii ale curățării și consultațiilor dentare regulate:

 • Verificarea cariilor dentare;
 • Verificarea infecțiilor gingivale;
 • Prevenirea pierderii dinților;
 • Albirea zâmbetului;
 • Detectarea cancerelor orale;
 • Menținerea stării de sănătate.

Ce este inclus într-o curățare și consultație?

Consultațiile dentare periodice permit medicilor stomatologi să evalueze și să diagnosticheze orice problemă din timp și să ofere cel mai eficient tratament pentru problemele de sănătate dentară sau orală încă din stadiile incipiente – economisind astfel pe termen lung. Consultațiile dentare periodice sunt necesare pentru a vă menține sănătatea și bunăstarea.

În timpul unei consultații stomatologice de rutină într-un cabinet stomatologic, dentistul sau igienistul dentar vă va curăța dinții și va evalua sănătatea orală. În acest moment, se va efectua o verificare a cariilor și a gingiilor. Vă va face și un examen al feței și gâtului care include maxilarul, limba, fața, gâtul și gura pentru a identifica orice anomalie sau probleme. De asemenea va efectua și diferite radiografii digitale pentru a vă evalua și starea de sănătate a dinților, mușcăturii și a maxilarului, împreună cu sănătatea orală.

Medicul dentist vă poate informa și despre dietă și exerciții de rutină, obiceiurile de igienă orală și vă poate vorbi despre cum să îmbunătățiți sau să vă mențineți sănătatea dentară și orală. Dacă este necesar, acesta vă va recomanda modificări ale stilului de viață pentru a vă ajuta să vă mențineți dinții și gingiile sănătoase toată viața.

Ce se întâmplă dacă săriți peste programările stomatologice de rutină?

Dacă ratați frecvent programările stomatologice de rutină, acest lucru vă poate afecta în mod semnificativ starea de sănătate. Depistarea precoce a cariilor permite medicului stomatolog să trateze problema înainte de a se agrava și de a necesita tratamente mai invazive, cum ar fi obturația de canal. Dacă sunt lăsate netratate, cariile pot duce la probleme dentare majore, infecții și, dacă sunt lăsate prea mult timp, pot duce, în cele din urmă, la pierderea dintelui respectiv.

Multe boli orale, inclusiv cancerele orale, răspund cel mai bine atunci când sunt tratate devreme. Cea mai bună modalitate de a verifica dacă aveți probleme dentare care necesită tratament este beneficiind de un dentist profesionist foarte bine instruit, curățări și consultații periodice.

Placa, Tartrul și Infecțiile Gingivale

În gură există bacterii care duc la placă, tartru și infecții gingivale. Aceste bacterii contribuie nu numai la starea de sănătate a întregului corp, ci și la respirație, la calitatea zâmbetului dvs. și la funcționarea sănătoasă a tractului intestinal. Menținerea tuturor acestor bacterii sub control cu ajutorul medicului dentist nu este doar importantă – este vitală pentru starea dumneavoastră generală de sănătate.