Cabinet stomatolog / dentist Ploiesti

Cautati un medic stomatolog in Ploiesti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

 • numele dentistului sau cabinetului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Ploiesti
Ekydent

Adresa: Strada Gheorghe Doja, nr 100 etaj 2, Ploiesti
Website: http://ekydent.ro
Telefon: 0344 118 847
Email: contact@ekydent.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/eky.dent


Ogodent

Adresa: str. Cosminele nr 4, Bl 120, Sc. C, ap. 41, Ploiesti
Website: http://www.ogodent.ro
Telefon: 0344 269 781
Email: contact@ogodent.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cabinet.ogodent


Gramident

Adresa: Șoseaua Nordului nr. 3, Ploiesti
Website: http://gramident.ro
Telefon: 0244 562 576
Email:
Pagina de Facebook:

HappyDental

Adresa: Strada Aleea Arinului Nr.2 Bl.1 Sc.A Ap. 4 – Parter, Ploiesti
Website: http://www.happydental.ro
Telefon: 0725 532 496
Email: office@happydental.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/happydentalploiesti/


Bogdan Rizea

Adresa: Str. Fortunei nr. 34, Ploiesti
Website: http://www.dentarizea.ro
Telefon: 0740 313 283
Email:
Pagina de Facebook:


Clinica Help Med

Adresa: Str. Nicolae Balcescu 27A, Ploiesti
Website: http://help-med.ro
Telefon: 0244 511 050
Email: office@help-med.ro
Pagina de Facebook:


5 moduri in care sa va pastrati gingiile sanatoase

Cu toții știm până acum că ar trebui să ne spălăm pe dinți de cel puțin două ori pe zi. Dar este suficient? Studiile au corelat direct infecția gingivală cu multe alte probleme periculoase de sănătate, iar îngrijirea corectă a dinților și a gingiilor este un factor important în menținerea sănătății generale.

Este bine dovedit că formarea plăcii și a tartrului pe dinți duce eventual la inflamarea gingiilor. Inflamația duce apoi la infecții și afecțiuni ale gingiilor care pot distruge țesutul gingival și structura osoasă care protejează dinții. Ceea ce nu este complet înțeles este modul în care infecția gingivală duce la alte probleme de sănătate, cum ar fi diabetul, bolile respiratorii cronice, demența, bolile cardiovasculare și altele, dar este foarte înțelept să vă asigurați că dinții și gingiile vă sunt sănătoase. Vestea bună este că vă puteți îmbunătăți sănătatea gingiilor destul de usor. Cum? Haideti sa aflam:

Ce pot face să îmi mențin gingiile sănătoase?

 1. Periați-vă dinții în mod corespunzător – Periați-vă dinții cel puțin de două ori pe zi, dar asigurați-vă că o faceți corect. O periuță de dinți electrică face o treabă mult mai bună la curățarea și înlăturarea plăcii decât o periuță de dinți standard. În plus, beneficiați de avantajele periuței de dinți care face toată munca. Periajul prea tare cu o periuță de dinți standard poate pune prea multă presiune asupra gingiilor, făcându-le să se retragă. Când vă periați dinții, nu uitați să spălați și gingiile și limba. Ambele pot adăposti bacterii dăunătoare.
 2. Folosiți ața dentară – Folosiți ața dentară. Placa poate intra în zone greu accesibile pe care o periuță de dinți nu le poate accesa. Nu există un moment perfect al zilei când să folosiți ața dentară. Dimineața, înainte de culcare sau după prânz. Nu contează atâta timp cât o faceți zilnic.
 3. Apă de gură – Apa de gura nu numai că lasă respirația proaspată și curată, dar este și o modalitate foarte bună de a preveni sau reduce semnele infecției gingivale.
 4. Vizite regulate la dentist – Dentistul dvs. va identifica problemele pe care le au gingiile dvs. cu mult timp înainte de vă da seama singuri. Un control dentar de rutină și o curățare profesională la fiecare șase luni reprezintă un pas important în menținerea sănătății dinților și a gingiilor. Tratamentul dvs. va depista semnele de dezvoltare a bolii sau a cariilor pentru a putea fi tratate corect înainte de a se agrava, necesitând astfel un tratament mai scump.
 5. Renunțați la fumat – Fumatul a fost legat de debutul precoce al infecției gingivale. Acesta slăbește capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor.