Cabinet stomatolog / dentist Pitesti

Cautati un medic stomatolog in Pitesti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

 • numele dentistului sau cabinetului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Pitesti
Clinica Saradent

Adresa: Str. Caporal Pătru, nr.30, Pitesti
Website: http://clinicasaradent.ro
Telefon: 0733 063 050
Email: contact@clinicasaradent.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ClinicaSaraDent/


Sindolor Dental Clinic

Adresa: Str. Matei Basarab, Nr.31A, Pitesti
Website: http://www.sindolor.ro
Telefon: 0748 414 442
Email: dentist@sindolor.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Sindolor-Dental-Clinic-131526066904600


Dr. Pirlanescu Andrei

Adresa: Strada Fratii Golesti, Bl.S10, Sc. A, Ap 2, Pitesti
Website: http://www.cabinetstomatologicpitesti.ro/
Telefon: 0745 078 407
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/stomatolog.pitesti?fref=ts

Implant & Esthetic Center

Adresa: Str. Armand Calinescu nr. 2, etaj 3, Pitesti
Website: http://iecenter.ro
Telefon: 0348 440 022
Email: info@implanturipitesti.ro
Pagina de Facebook:


Clinica ANDENT Gavana

Adresa: Strada Mihail Chiţescu 9, Pitesti
Website: http://clinicaandent.ro
Telefon: 0724 384 409
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ClinicaAndent


Sfaturi pentru alegerea dentistului de familie

Există atât de multe opțiuni disponibile atunci când suntem în căutarea unui nou dentist de familie încât decizia poate fi copleșitoare. Este totuși important să ne asigurăm că încredințăm nevoile de sănătate dentară ale întregii familii unui specialist care oferă servicii de calitate de vreme ce nu toți medicii dentiști oferă aceeași calitate a serviciilor.

Vă încurajăm să aveți în minte următoarele sfaturi atunci când alegeți dentistul de familie:

 • Evaluați pregătirea profesională a dentistului — Deși toți medicii dentiști termină școala de medicină dentară, acesta este totuși nivelul minim de pregătire necesar pentru a obține licența. Asigurați-vă că alegeți un dentist care a făcut din formarea profesională continuă o prioritate. Aflați dacă dentistul merge în mod regulat la cursuri de formare pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici și practici în domeniu.
 • Căutați un dentist cu vastă experiență — Dentistul de familie ar trebui să poată să se ocupe de nevoile dentare diferinte ale pacienților de toate vârstele. Asigurați-vă că profesionistul pe care l-ați ales are experiența necesară pentru a trata orice problemă care îl poate afecta pe orice membru al familiei – de la cei tineri la rudele mai în vârstă.
 • Alegeți un dentist care oferă servicii complete — Serviciile dentare generale cuprind majoritatea tratamentelor de care ați putea avea nevoie, dar e mai bine să vă asigurați că dentistul de familie poate să se ocupe și de celelalte nevoi ce ar putea apărea mai târziu în viață. Un dentist care oferă servicii cosmetice pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră, sau servicii de anestezie dentară pentru a vă face să vă simțiți relaxați și comfortabil în timpul tratamentelor și ortodontiție pentru a îndrepta dinții copiilor când sunt adolescenți, e un dentist care vă va putea oferi toate tratamentele necesare.
 • Alegeți un cabinet stomatologic cu o atmosferă caldă și primitoare —Acest lucru este important mai ales dacă aveți copii mici. Dentistul de familie va fi persoana care le va oferi copiilor experiența dentară formativă. Alegând un cabinet care crează un mediu pozitiv pentru copii îi va ajuta pe aceștia să își formeze obiceiuri sănătoase de igienă orală care vor fi extrem de benefice pe termen lung pe parcursul vieții lor.
 • Uitati-va la comentariile și mărturiile despre potențialul dentist de familie —Nu doar vorbiti cu medicul dentist. Vedeti ce au de spus alți pacienți. Recenziile online vă pot oferi contextul suplimentar necesar pentru a fi încrezători în decizia dvs.