Cabinet stomatolog / dentist Piatra Neamt

Cautati un medic stomatolog in Piatra Neamt? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

  • numele dentistului sau cabinetului
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Piatra Neamt
Silviu Dent

Adresa: Bd. Traian nr.15, Bl. A3
Website: http://www.silviudent.ro/
Telefon: 0233 271 519
Email: silviu.dent@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Dentist-Piatra-Neamt-173269869395116/


Simoestet

Adresa: B-dul Decebal, nr. 76
Website: http://implanturidentareneamt.ro
Telefon: 0745 281 725
Email: contact@implanturidentareneamt.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Simoestet-Clinica-Dentara-544925618903176/


Budujan Dent

Adresa: str. Darmanesti 22 Bl. A-16, parter
Website: http://burdujandent.ro
Telefon: 0233 214 699
Email: burdujandent@yahoo.com
Pagina de Facebook:

Medestetic

Adresa: Str. 22 Decembrie nr.7
Website: http://www.medestetic.ro
Telefon: 0746 261 273
Email: contact@medestetic.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/medestetic.piatra.neamt


Dr. Robert Ciocîrlan

Adresa: Bulevardul Decebal, nr. 57, bl. B3, sc. A, ap. 1
Website: http://robertciocirlan.ro
Telefon: 0744 537 720
Email: office@robertciocirlan.ro
Pagina de Facebook:


5 probleme frecvente cu dantura

Aftele bucale

Există mai multe tipuri de afte bucale, și acestea pot fi plictisitoare și deranjante totodata. Cu excepția cazului în care o aftă durează mai mult de două săptămâni, de obicei nu este cazul să vă îngrijorați, căci va dispărea singură.

Cele mai des întâlnite afte bucale sunt aftele ulceroase  – care apar în interiorul gurii, și nu pe buze. Nu sunt contagioase, și pot fi declanșate de multe cauze diferite. E cazul să vă preocupați doar dacă nu dispar după două săptămâni.

Bașicile datorate febrei sau leziunile la rece sunt cauzate de virusul herpes simplex, și apar pe marginea buzelor exterioare. Sunt contagioase, apar și dispar, dar nu sunt complet vindecate.

Aftele bucale pot fi de asemenea prezente în aftoasele orale sau în candidoză, o infecție fungică a gurii care poate fi observată la sugari, purtătorii de proteze, persoanele cu diabet zaharat, și în timpul tratamentului pentru cancer.

Carierea dinților

Carierea dinților este pierderea structurii dentare și este cauzată de acidul care atacă smalțul. Semnele și simptomele aceseteia pot varia de la sensibilitate la probleme mai severe, cum ar fi crăparea dinților. Carierea este mai frecventă decât crede lumea, dar poate fi și ea prevenită cu ușurință.

Sensibilitatea dinților

Sensibilitatea dinților este o problemă obișnuită care afectează milioane de oameni. Practic, sensibilitatea dentară înseamnă durerea sau disconfortul dentar în contact cu dulciurile, aerul rece, băuturile fierbinți, reci sau înghețată. Unele persoane cu dinți sensibili chiar au disconfort la periaj și la folosirea aței dentare. Vestea bună este că dinții sensibili pot fi tratați.

Dentiții sensibili pot fi, de asemenea, un indiciu al unui dinte crăpat sau unui abces dentar, care trebuie tratat de medicul dentist pentru a preveni pierderea dintelui sau apariția unei infecții în osul maxilarului. Dacă brusc dezvoltați sensibilitate dentară, programați o întâlnire cu medicul dentist pentru a vedea dacă există o sursă care trebuie tratată.

Dureri de dinți și urgențe dentare

În timp ce multe dureri de dinți și urgențe dentare pot fi evitate cu ușurință doar prin vizite regulate la dentist, pot exista și accidente. Atunci când apare, o urgență dentară poate fi o experiență foarte dureroasă și înfricoșătoare. Problemele frecvente care necesită o călătorie urgentă la medicul dentist includ un dinte rupt sau crăpat, un dinte cu abces sau un dinte smuls ca urmare a unui accident.

Mergeți la un spital pentru tratamentul traumatismelor dacă aveți maxilarul fracturat sau dislocat, sau o tăietură severă la nivelul limbii, buzelor sau gurii. Dacă aveți un abces dentar care cauzează dificultăți la înghițire, sau dacă aveți febră sau prezentați umflături la nivelul feței, cereți și asistență medicală de urgență.

Zâmbet neatractiv

În timp ce un zâmbet neatractiv nu este din punct de vedere tehnic o “problemă dentară”, acesta este un motiv major pentru care mulți pacienți caută tratament dentar.

Un zâmbet neatractiv poate scădea cu adevărat stima de sine a unei persoane. Din fericire, mulțumită tehnologiilor și progresului din ziua de azi, oricine poate avea un zâmbet frumos. Indiferent dacă este vorba de albirea dinților, implanturi dentare, ortodonție sau alte lucrări dentare cosmetice, este posibil ca medicul dentist să vă ofere zâmbetul mult visat.