Cabinet stomatologic / dentist Giurgiu

Cautati un medic stomatolog in Giurgiu? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

 • numele dentistului sau cabinetului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Giurgiu

Arisdent

Adresa: str. Vlad Tepes, bl. 107, sc. C, parter
Website: http://arisdent.ro
Telefon: 0246 211 856
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SC-Arisdent-Srl-Giurgiu-291303674414035/


CMI Dr. Saptefrati Vlad

Adresa: Strada Decebal , bloc 59/2D , Scara B , Ap 22
Website:
Telefon: 0371 097 950
Email:
Pagina de Facebook:


CMI Dr. Orzan Camelia Anca

Adresa: Str. Alexandriei, nr. 7 -9
Website:
Telefon: 0246 211 843
Email:
Pagina de Facebook:


CMI Dr. Peptanaru Victor – Claudiu

Adresa: Str. Nicolae Titulescu Nr. 10
Website:
Telefon: 0246 219 547
Email:
Pagina de Facebook:


CMI Dr. Bata Traian

Adresa: Str. Alexandriei, nr. 7-9
Website:
Telefon: 0246 211 843
Email:
Pagina de Facebook:


Sfaturi pentru gasirea unui dentist bun in Giurgiu

Gasirea unui dentist bun poate fi la fel de dificila, sau poate mai dificila, decat gasirea unui medic bun. Poate fi dificil in special pentru aceia dintre noi care au frica extrema de stomatolog. Candva, mersul la un cabinet stomatologic nou putea fi terifiant din cauza tehnicilor care se foloseau, insa astazi nu mai avem aceleasi motive de ingrijorare, deoarece stomatologia moderna poate fi aproape fara dureri. Dar, inainte de a beneficia de un tratament, ai nevoie sa gasesti un cabinet sau o clinica stomatologica. Iata cateva sfaturi pentru a te ajuta sa gasesti un dentist excelent pentru tine si familia ta, inclusiv unde sa il gasesti si ce anume sa cauti mai exact.

Unde sa cauti

Gasirea unui medic stomatolog care sa se potriveasca nevoilor tale stomatologice necesita o introducere in domeniile variate ale stomatologiei. Cu cat intelegi diferentele dintre dintre aceste domenii, cu atat vei avea mai mult succes in cautarea ta.

De obicei, cel mai bun punct de incepere a cautarii este un medic dentist generalist. Un astfel de doctor este licentiat sa diagnosticheze probleme dentare si orale, sa dezvolte planuri de tratament si sa recomande anumite medicamente. Atunci cand este necesar,  medicul stomatolog te poate recomanda unui alt specialist, mai experimentat. Un asistent dentar poate asista un dentist in timpul unei proceduri, sa faca anestezia, sa expuna si sa  intocmeasca radiografia, precum si alte sarcini.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cauti un cabinet stomatologic in zona ta. Majoritatea incep cu Google. Te poti folosi si de recomandarile personale, asadar intreaba-ti cunoscutii la ce stomatolog merg si daca sunt multumiti de serviciile oferite. Daca te muti din oras, roaga dentistul actual sa iti ofere cateva recomandari. Planifica cateva consultatii cu stomatologii din zona pentru a alege unul cu care te simti confortabil.

Ce sa cauti la un dentist

Nu toti stomatologii din Giurgiu ofera aceleasi servicii. De exemplu, unii se ocupa de stomatologie generala, si nu se ocupa deloc de cosmetica stomatologica. Iata cateva lucruri pe care sa le cauti la un cabinet stomatologic bun.

 • Locatia –Evident, unul din primele lucruri este locatia. Cel mai  bine este sa gasesti un dentist aproape de tine, pentru a nu fi nevoit sa calatoresti pentru programari. Nu sunt multe lucruri mai rele decat sa fii nevoit sa conduci o ora sau mai mult dupa un tratament, cand tot ce iti doresti este sa dormi.
 • Orele de program – In zilele noastre, nu toti medicii stomatologi au un program tipic de la 9 la 18. Asta din cauza multor clienti care lucreaza la ore neregulate si nu pot ajunge la programari in timpul orelor normale de lucru. Cauta un stomatolog al carui program se suprapune cu al tau, pentru a sti sigur ca vei putea face o programare cand vei avea nevoie.
 • Plati – Este foarte important de stiut care sunt metodele de plata acceptate. Asigura-te ca dentistul iti accepta asigurarea. De asemenea, este bine daca vor accepta o gama variata de instrumente de plata – in cel mai rau caz, plata cash sau cu card de credit / debit.
 • Calificari – Este bine de stiut unde a absolvit facultatea. Pe langa asta, mai sunt alte calificari despre care ar trebui sa intrebi. Personalul ar trebui sa fie mai mult decat doritor sa iti raspunda la fiecare intrebare pe care o ai referitoare la igiena cabinetului, controlul infectiilor etc.
 • Urgente – Este extrem de important sa gasesti un specialist care ofera ingrijiri in caz de urgenta. In fond, nu toate urgentele medicale se vor intampla in timpul orelor normale de program. Nu iti doresti un dentist care sa te trimita la camera de urgenta a spitalului in cazul unei nevoi aparute la o ora tarzie. Vrei sa stii ca el va fi oricand la dispozitia ta, mai ales cand ai cu adevarat nevoie de el.

Atunci cand alegi un cabinet stomatologic din Giurgiu bazat pe nevoia de proceduri de cosmetica dentara (aparate dentare, albirea dintilor, fatete din portelan), este important sa iei in considerare si urmatorii factori:

 • Afla de cand functioneaza clinica respectiva;
 • Afla daca dentistul este pregatit si are experienta in executarea procedurii de care ai nevoie – nu toti stomatologii sunt instruiti in anumite proceduri dentare.
 • Daca medicul nu executa anumite proceduri, roaga-l sa iti ofere recomandari.
 • Inainte de a te hotari asupra unui cabinet, identifica toate procedurile care iti vor rezolva toate problemele de cosmetica dentara. Intreaba despre lucrurile pro si contra a fiecarei optiuni.
 • Intreaba daca medical face parte din vreo organizatie stomatologica profesionista – unele organizatii au nevoie ca membrii lor sa sustina cursuri continue pentru a fi la zi cu ultimele proceduri si tehnologii avansate din domeniu.
 • Intreaba de tipul de tratamente de urgenta oferite. Spre exemplu, este dentistul disponibil si la orele tarzii ori in weekend?
 • Informeaza-te de confortul pacientilor, cum ar fi pre-medicamentatie ori oxid de azot, precum si facilitati cum ar fi muzica sau perne incalzite.
 • Informeaza-te despre utilizarea de lasere dentare ca alternative la uneltele traditionale stomatologice, cum ar fi freza si scalpelul.
 • Daca nevoile tale includ si proceduri dentare cosmetice, roaga stomatologul sa iti arate poze ale lucrarilor efectuate asupra altor pacienti inainte si dupa procedura. Adu o fotografie a rezultatului pe care il doresti, sau o fotografie de-a ta inainte de a efectua procedura, pentru a observa mai bine rezultatul.
 • Estimeaza costurile inaintea efectuarii tratamentelor. Costurile totale ar trebui sa includa taxele de procedura, taxa de anestezie si taxele de facilitati.
 • Este cabinetul stomatologic localizat in apropiere? Acest lucru poate fi important daca tratamentele pe care le urmezi necesita vizite frecvente.
 • Este personalul prietenos si politicos? Nu vei vrea sa ai de-a face cu o clinica stomatologica din Giurgiu cu al carui personal nu te simti confortabil.