Dentist Bucuresti

Cautati un dentist in Bucuresti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet despre cabinete stomatologice locale care sa va usureze cautarea, precum:

  • numele dentistului sau cabinetului
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)
Pentru orice fel de informatii legate de serviciile prestate, tarife sau programari, va rugam sa va adresati direct profesionistilor listati pe site, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Cabinete stomatologice in Bucuresti

Space reserved for ads
23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Scarlatescu nr. 3, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Space reserved for ads
Fara recenzii
0/5

Str. Constantin Aricescu nr.36, Sector 1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Sfaturi pentru gasirea unui dentist bun

Indiferent daca v-ati mutat intr-o noua locatie sau dentistul dvs. de lunga durata tocmai a iesit la pensie, gasirea unui nou specialist poate fi o perspectiva descurajanta.

Stomatologii joaca un rol important in sanatatea dvs., asa ca este important sa gasiti un profesionist cu care sa va simtiti confortabil. Si pentru ca domeniul ingrijirii dentare evolueaza in mod constant, veti dori sa identificati un dentist care ramane la curent cu cele mai recente progrese.

De aceea este esential sa aflati toate informatiile necesare inainte de a alege la un nou dentist Bucuresti. Nu va asezati in scaun fara a pune aceste intrebari.

Care este experienta anterioara?

Aceasta este cu usurinta cea mai importanta intrebare din lista, deoarece se refera direct la calitatea ingrijirii pe care o veti primi. Nu va grabiti si aflati unde a fost educat medicul dentist, cat timp a facut practica (atat in locatia lor actuala, cat si in general), daca detin certificari profesionale, daca participa la educatie continua, daca au expertiza dincolo de stomatologia generala, ce fel de tehnologie utilizeaza si asa mai departe. Din nou, nu fiti timid, puneti intrebari – un cabinet stomatologic adecvat va fi mai mult decat fericit sa furnizeze aceste informatii.

Poate acest dentist sa va satisfaca nevoile personale?

Nu toti medicii stomatologi sunt la fel – si nici toti pacientii. Daca aveti copii, anxietate dentara, interes in proceduri cosmetice sau probleme de sanatate specifice care pot afecta ingrijirea dentara, este important sa gasiti un dentist Bucuresti care sa poata satisface aceste nevoi. Nu ezitati sa adresati o intrebare directa pentru a va asigura ca sunteti in locul potrivit.

Are recomandari pozitive?

Intrebati-va prietenii, membrii familiei, colegii si cunostintele daca au colaborat anterior cu medicul respectiv, si ce feedback va pot oferi. De asemenea, puteti sa consultati recenzii online si puteti chiar sa-l intrebati pe specialistul respectiv daca are la dispozitie marturii de la pacienti. Acordati atentie la ceea ce oamenii au de spus atat despre ingrijirea dentara de rutina, cat si despre procedurile mai avansate, pentru a va asigura ca respectivul cabinet stomatologic ofera asistenta medicala de varf. In lumina ultimelor scandaluri din domeniul medical din Romania, este, de asemenea, o idee buna sa verificati si la autoritatile responsabile cu acordarea licentelor pentru a va asigura ca medicul dentist are toate actele in regula.

Care este calitatea serviciului pentru clienti?

Acest lucru este important deoarece determina calitatea comunicarii pe care o veti primi legat de ingrijirea dvs. Sunati sau treceti pe la birou pentru a afla daca personalul este primitor, de folos si dispus sa raspunda la intrebarile dvs. intr-un mod clar si respectuos. Si in acest caz marturiile pot fi utile pentru a determina daca este usor sau nu de conlucrat cu acest dentist Bucuresti.