Cabinet stomatologic / dentist Bistrita

Cautati un medic stomatolog in Bistrita? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

  • numele dentistului sau cabinetului
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Bistrita
RaDent Center

Adresa: Str. Axente Sever, nr.2
Website: http://www.radentcenter.ro/
Telefon: 0731 314 801
Email: office@radentcenter.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RaDent-Center-Bistri%C8%9Ba-1694035124153514/


Neo Medica

Adresa: Calea Moldovei, Nr. 88, Ap. 5
Website: http://neomedica.ro/
Telefon: 0752 307 878
Email: adrian.costea@neomedica.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/NeomedicaOrthos/


Dr. Niculae Beatrice Alexandra

Adresa: Str. Nicolae Balcescu
Website:
Telefon: 0746 348 976
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Dentist-Stomatolog-Bistrita-Dr-Niculae-Beatrice-Alexandra-390200897817827/

Sava Dental Boutique

Adresa: Str. Pietrosul 2B, sc.G, ap.2
Website: http://dentalboutique.ro/
Telefon: 0263 239 541
Email: office@dentalboutique.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/savadentalboutique


Centrul Stomatologic Alma

Adresa: B-dul Independenței nr.99b
Website: http://www.centrualma.ro/
Telefon: 0263 237 100
Email: contact@centrualma.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Alma-centru-stomatologic-896950827022611/


Intrebari pentru dentistul Dumneavoastra

Când ne gândim la problemele de sănătate și la prevenirea acestora, de multe ori nu ne gândim la dinți. Dar menținerea sănătății orale este esențială pentru a preveni alte probleme de-a lungul vieții: gândul la posibilitatea de a avea gingii dezgustătoare mai târziu, pierderea dinților ca și adult, halitoza cronică sau chiar probleme mai grave de sănătate nu constituie o imagine prea plăcută.

La fel cum vorbiți și împărtășiți preocupările de sănătate cu medicul dumneavoastră, este important să mențineți un dialog și cu medicul dentist. La urma urmei, stomatologii sunt medici, de asemenea. Sunt experți în zona de la vârful gâtului până sub ochi. Ar trebui să fiți examinați medical de un dentist pentru zona respectivă. Iată câteva întrebări pe care care trebuie să i le adresați întotdeauna:

1. Ce pot face pentru a-mi îmbunătăți sănătatea orală?

Gura fiecăruia este diferită și este posibil să trebuiască să faceți mai mult decât recomandările generale de periere după mese și folosirea zilnică a aței dentare. Dentiștii vă pot oferi aceste informații personalizate. Ei vă pot sfătui dacă trebuie să vă spălați mai des sau să treceți la o periuță de dinți diferită sau dacă aveți nevoie de o perfecționare în folosirea aței dentare. Ei vă pot spune dacă trebuie să creșteți sau să scădeți aportul de fluorură și cât de des trebuie să veniți pentru un consult. Nu vă simțiți prost întrebând despre noi produse la care ați văzut reclamă, dacă ar putea să vă ajute sau dacă ar fi o risipă de bani. Poate chiar au mostre pe care le puteți încerca.

2. Ce puteți face pentru a-mi îmbunătăți sănătatea orală?

Indiferent dacă este vorba de protecție dentară de noapte împotriva scrâșnitului dinților sau un tratament pentru respirația urât mirositoare, medicul dentist vă poate ajuta să optimizați starea de sănătate a gurii. Dar nu uitați că nu vă poate citi gândurile. Pentru a vă oferi cele mai bune îngrijiri orale, acesta trebuie să știe despre problemele pe care le întâmpinați, chiar dacă par a fi minore în acel moment. Spunând medicului dentist despre orice durere, disconfort sau anomalie înseamnă că poate găsi soluții care să vă îmbunătățească confortul zilnic și chiar să împiedice apariția unor probleme mai serioase ulterior.

3. Care este starea mea generală de sănătate dentară?

Puteți cere medicului dentist să vă prezinte un examen general pentru zona gurii care include identificarea oricăror anomalii sau umflături; măsurarea densității osoase, mai ales dacă vă preocupă osteoporoza; sau o verificare cu privire la scrâșnitul involuntar din dinți. Dentistul se asigură că totul funcționează corect și, dacă nu, poate începe discuția cu privire la opțiunile de tratament.

4. Ar trebui să-i spun ceva medicului meu de familie?

O gamă largă de probleme de sănătate încep în gură. Modificările din cavitatea bucală pot semnala diverse astfel de probleme, cum ar fi o lipsă de vitamine sau osteoporoză; gingiile inflamate pot fi un indicator al diabetului zaharat. Medicul dentist vă poate ajuta să conștientizați ce simptome ar trebui să fie aduse în atenția medicului de familie.