Cabinet stomatologic / dentist Baia Mare

Cautati un medic stomatolog in Baia Mare? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

  • numele dentistului sau cabinetului
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Baia Mare
CTDental

Adresa: Bulevardul Republicii 22
Website: http://www.ctdental.ro/
Telefon: 0745 644 807
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ctdental.ro


Ari Med Dent

Adresa: bd. Republicii nr. 5
Website: http://dentist-baiamare.ro/
Telefon: 0771 317 679
Email: arimed.dent@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/arimeddent/


Ramona Moldovan

Adresa: Str. Transilvaniei nr. 6A
Website: http://www.dr-moldovan.ro/
Telefon: 0757 051 170
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ramomoldovanmari

MegDent

Adresa: Bd. Traian, nr. 32, ap. 36
Website: http://www.megdent.ro/
Telefon: 0262 250 393
Email: office@megdent.ro
Pagina de Facebook:


Promedica Baia Mare

Adresa: str .Transilvaniei nr.6A ap.2
Website: http://www.promedicabaiamare.ro/
Telefon: 0747 137 679
Email: contact@promedicabaiamare.ro
Pagina de Facebook:


Sfaturi pentru gasirea unui dentist bun in Baia Mare

Indiferent dacă v-ați mutat într-o nouă locație sau dentistul dvs. de lungă durată tocmai a ieșit la pensie, găsirea unui nou medic dentist poate fi o perspectivă descurajantă.

Stomatologii joacă un rol important în sănătatea dvs., așa că este important să găsiți un specialist cu care să vă simțiți confortabil. Și pentru că domeniul dentar evoluează în mod constant, veți dori să identificați un dentist care rămâne la curent cu cele mai recente progrese.

De aceea este esențial să aflați toate informațiile necesare înainte de a alege la un nou dentist din Baia Mare. Nu vă asezați în scaun fără a pune aceste întrebări.

Care este experiența anterioară a dentistului?

Aceasta este cu ușurință cea mai importantă întrebare din listă, deoarece se referă direct la calitatea îngrijirii pe care o veți primi. Nu vă grăbiți și aflați unde a fost educat medicul dentist, cât timp a făcut practică (atât în locația lor actuală, cât și în general), dacă dețin certificări profesionale, dacă participă la educație continuă, dacă au expertiză dincolo de stomatologia generală, ce fel de tehnologie utilizează și așa mai departe. Din nou, nu fiți timid, puneți întrebări – un cabinet stomatologic adecvat va fi mai mult decât fericit să furnizeze aceste informații.

Poate dentistul să vă satisfacă nevoile personale?

Nu toți medicii dentiștii sunt la fel – și nici toți pacienții. Dacă aveți copii, anxietate dentară, interes în proceduri cosmetice sau probleme de sănătate specifice care pot afecta îngrijirea dentară, este important să găsiți un dentist care să poată satisface aceste nevoi. Nu ezitați să adresați o întrebare directă pentru a vă asigura că sunteți în locul potrivit.

Dentistul are recomandări pozitive?

Întrebați-vă prietenii, membrii familiei, colegii și cunoștințele dacă au colaborat anterior cu medicul dentist și ce feedback vă oferă. De asemenea, puteți să consultați recenzii online și puteți chiar să-l întrebați pe medicul dentist dacă are la dispoziție mărturii de la pacienți. (De exemplu, la Rifkin Dental am consacrat o întreagă secțiune a site-ului recenziilor scrise de pacienți). Acordați atenție la ceea ce oamenii au de spus atât despre îngrijirea dentară de rutină, cât și despre procedurile mai avansate, pentru a vă asigura că respectivul cabinet oferă asistență medicală de vârf. Este, de asemenea, o idee bună să verificați și la biroul de stat pentru acordarea licențelor pentru a vă asigura că medicul dentist este în regulă.

Care este calitatea serviciului pentru clienți?

Acest lucru este important deoarece determină calitatea comunicării pe care o veți primi despre îngrijirea dvs. Sunați sau treceți pe la birou pentru a afla dacă personalul este primitor, de folos și dispus să răspundă la întrebările dvs. într-un mod clar și respectuos. Și în acest caz mărturiile pot fi utile pentru a determina dacă este ușor sau nu de conlucrat cu personalul din cabinetul stomatologic Baia Mare ales.