Cabinet stomatologic / dentist Bacau

Cautati un medic stomatolog in Bacau? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe Internet care sa va usureze cautarea, precum:

  • numele dentistului sau cabinetului
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook (unde puteti vedea si recenziile fostilor pacienti)

Cabinete stomatologice si dentisti din Bacau
Profi Smile

Adresa: Miron Costin nr.1, Bacau
Website: http://profismile.ro/
Telefon: 0745 537 664
Email: doctor@profismile.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profismile


Dr. Cristian Iovan

Adresa: Policlinica Veche, etajul 2 – camera 14, Calea Mărășești, Bacau
Website: http://cristianiovan.ro/
Telefon: 0748 245 339
Email: dr.cristianiovan@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cristianiovan.ro/


DENTIST STUDIO

Adresa: Strada Garii, nr 60, Bacau
Website: http://dentist-studio.ro/
Telefon: 0744 779 879
Email: contact@dentist-studio.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dentiststudio

Dr. Lupu

Adresa: str. Aprodu Purice nr 7, Bacau
Website: http://www.drlupu.ro/
Telefon: 0745 195 600
Email: contact@drlupu.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/drlupu/


Stomdas

Adresa: Str. Miron Costin, nr. 68, Bacau
Website: http://www.clinicastomdas.ro/
Telefon: 0749 047 514
Email: office@clinicastomdas.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ClinicaStomdas/


3 Intrebari pentru dentistul ales de Dvsbun in Bacau

Care sunt semnele de avertizare ale bolilor gingivale?

În mod surprinzător 1 din fiecare 2 adulți în vârstă de 30 de ani și peste are boală parodontală, cunoscută și sub numele de infecție gingivală. Netratată, aceasta poate duce la infecții severe și pierderea dinților. Este, de asemenea, asociată cu diferite boli cronice, inclusiv diabetul zaharat, boli de inimă, și maladia Alzheimer.

Infecția gingivală nu este o problemă de ignorat, dar majoritatea celor care au această boală fie nu au fost diagnosticați, fie nu caută în mod activ tratament.
În timpul examenului dvs. stomatologic obișnuit, medicul dentist va căuta semne de boală a gingiilor și va evalua, de asemenea, riscul viitor de a dezvolta o infecție gingivală. Cunoașterea nivelului dvs. de risc și cum să urmăriți aceste semne pe cont propriu este de asemenea importantă. Întrebați medicul dentist la ce aspecte să fiți atent și ce fel de măsuri preventive puteți lua pentru a menține această boală periculoasă departe.

În cazul în care prezentați simptome ale unei infecții gingivale, nu așteptați. Căutați tratamentul adecvat. Datorită progreselor tehnologice, tratamentele de astăzi pentru infecțiile gingivale sunt puțin invazive și stopează evoluția bolii.

Ce alimente sunt bune (rele) pentru dinții mei?

Știați că alimentele pe care le consumați afectează nu numai starea generală de sănătate? Ele joacă, de asemenea, un rol important în sănătatea dinților și gingiilor!

În general, o dietă bogată în proteine, legume și fructe este minunată pentru cavitatea bucală. Alimentele zaharoase, lipicioase și acide însă pot provoca carii și ar trebui evitate. În plus, cafeaua, ceaiul și vinul vă pot păta dinții.

Dacă aveți nelămuriri cu privire la modul în care dieta ar putea să vă afecteze dinții, discutați cu medicul dentist. Împreună puteți vedea ce opțiuni alimentare ar putea cauza probleme pentru sănătatea dentară.

Rețineți că kiturile de albire a dinților din magazin pot face mai mult rău decât bine. Multe dintre ei vor provoca sensibilitatea dinților și deteriora rădăcinile. Medicul dentist vă poate prescrie un tratament profesionist de albire a dinților pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet de care să fiți mândru.

Puteti să mă ajutați să-mi depășesc anxietatea dentară?

Dacă sunteți neliniștit înainte de a merge la medicul dentist, nu sunteți singuri. Aproximativ 60% din populație se confruntă cu aceeași problemă. E bine să aveți emoții atât timp cât nu vă împiedică să vă ocupați de igiena orală.

Dacă aveți sentimente de anxietate, menționați acest lucru! O echipă dentară de încredere va fi mai mult decât fericită să vă ajute să depășiți această teamă. De exemplu, s-ar putea să vă simțiți mai relaxat dacă echipa dvs. dentară vă explică fiecare pas al consultației, acordă o atenție deosebită oricărui lucru care vă provoacă disconfort și oferă facilități de confort pentru a vă ajuta să vă relaxați.