Informatiile pe care le puteti gasi in catalogul DentistiOnline.ro sunt date publice, disponibile online, oferite cu titlu informativ. Proprietarul acestui website nu isi asuma responsabilitatea pentru valabilitatea sau acuratetea lor, nici pentru eventualele pierderi sau stricaciuni care ar putea rezulta din folosirea lor de catre vizitatorii site-ului.

De asemenea, pe acest site pot fi gasite legaturi (linkuri) care fac legaturi spre website-uri terte parti, care nu se afla sub controlul nostru. Desi facem toate eforturile pentru a ne asigura ca site-urile spre care punem linkuri sunt sigure, nu putem garanta acest lucru, de aceea utilizatorii sunt rugati sa exercite cat mai multa atentie dupa parasirea site-ului www.dentistionline.ro.

Termenii de utilizare a acestui website pot fi modificati de proprietar fara nici o notificare prealabila, de aceea va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic. Pentru mai multe informatii si sugestii legate de utilizarea site-ului va rugam sa ne contactati.